In week 32 van de Bestseller 60 is Al het blauw van de hemel van de Franse Mélissa Da Costa op plek 3 blijven staan. Rob van Essen is een plaats gezakt met Ik kom hier nog op terug en belandt op plek 12. Je bent prachtig van de Amerikaanse Ann Napolitano blijft eveneens staan, op plaats 15.

Op plaats 22 zien we dat Toon Tellegen hard is doorgestegen met Een nieuw begin. Zo hard zelfs dat het boek de snelste stijger van de week is. Een nieuw begin staat in de tweede week op plek 22 (+36). Ik ben vrij van Lale Gül is na weken positieverlies eindelijk weer gestegen. Weliswaar een plekje, naar 26. Elif Shafak staat op plaats 29 met Er stromen rivieren in de lucht (-1). Het non-fictieve De havermelkelite van Jonas Kooyman stijgt naar plek 42 (+1).

Bechamel Mucho van Dimitri Verhulst maakt een enorme duikeling. De roman staat deze week op plaats 57 (-25). De stad en zijn onvaste muren van Haruki Murakami daalt weliswaar minder hard, maar verliest alsnog vijftien plekken en komt uit op plaats 59.

De gehele Bestseller 60 vind je hier.