Camping, de langverwachte nieuwe roman van Maartje Wortel komt deze week binnen op nummer 46 van de bestsellerlijst. Nog hoger staat Een hogere liefde van Albert Camus met een inleiding van Bas Heijne. De brieven van Camus komen binnen op 33.

Lord of the Flies van Aimée de Jongh staat nog steeds op 8 in de bestsellerlijst, maar het boek is inmiddels in herdruk. Het Stravinsky-spel van Arthur Japin staat deze week op 15 (-2), Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen staat nu op plek 17 (-5). Toon Tellegen stijgt met Een nieuw begin 1 plekje naar nummer 26. Safae el Khannoussi maakt een sprong met Oroppa is te vinden op 30 (+24). Zevenpoot van Arnon Grunberg & Thé Tjong-Khing is teruggekomen in de lijst op 31.

P.F. Thomése ziet zijn roman elf plekken zakken en staat nu op 34 met Black-out. Ik kom hier nog op terug van Rob van Essen vinden we deze week op plek 42 (-14).

Lale Gül stijgt een paar plekken in de staart van de lijst naar plek 53 (+6).

Anne-Gine Goemans is met Wondermond al na 1 week uit de bestsellerlijst gevallen, hetzelfde lot treft Mariken Heitman met De mierenkaravaan maar dat heeft een goede reden: de roman is in herdruk.

Bart Van Loo doet met zijn Stoute schoenen doet 1 pasje achteruit en staat nu op 18.

Van Anya Niewierra staan nog maar 4 boeken op de lijst, op plek 7, 14, 22 en 29.

De gehele Bestseller 60 van week 39 bekijk je hier.