Tegen Wilfred Genee zeg je geen nee. Ook niet als de aalgladde presentator een liedje opneemt en je gevraagd wordt om mee te doen in de clip bij ‘Zomaar een avond in de kroeg’. De hele entourage van Vandaag Inside, de populaire, zeg maar gerust populistische, rechts-conservatieve talkshow van SBS6, draafde op voor het clipje. Er deden ook twee schrijvers mee, Lale Gül en Heleen van Royen, door de laatste ‘de crème de la crème van de Nederlandse literatuur’ genoemd.

Maandag, na de opnamen voor het clipje, was Gül ook nog te gast bij het programma. Daarin legde ze aan de mannen aan tafel een dilemma voor, want ze was door EasyToys gevraagd om het gezicht te worden van het merk. Advocaat Job Knoester vond het wel kunnen, als ook al op een bar danst, Johan Derksen raadde het af. In de wandelgangen na afloop komt ze nog even terug op het dilemma:
‘Ik vind het ook een beetje hypocriet omdat we dat allemaal gebruiken en in ons laatje hebben en fantastisch vinden en als dan iemand zegt: wil je daar een praatje voor maken voord dat vrouwen het recht hebben om plezier te hebben, dat ik dan nee moet zeggen omdat het afdoet aan mijn imago.’