In de podcast Hard Gras gaat het vooral over voetbal, maar aan het eind van de podcast komt het gesprek op de roman Het archief van Thomas Heerma van Voss (ook bijdrager aan Hard Gras), een roman gebaseerd op de redactievergaderingen van De Revisor. Zowel Heerma van Voss als eerder P.F. Thomése en Ilja Leonard Pfeijffer maakten deel uit van die redactie. Tussen de laatste twee boterde het niet heel erg blijkt op het einde van de podcast.

Henk Spaan: Het boek gaat, deels verhuld, over de redactie van De Revisor, daar heb jij in gezeten.
P.F. Thomése: Ja.
HS: Gebeurde daar weleens wat, want het lijkt een heel vriendschappelijke, bijna saaie bedoening in die redactie?
Suse van Kleef: Maar niet de generatie ervoor.
PFT: Hij roept het verleden op waarin het heel heftig toeging.
HS: Dat was jij!
PFT: Ik herkende me wel in een van die oud-redacteuren die nog met een stoel gooit.
SvK: Was jij degene die de stoel gooit of de ontvanger?
PFT: Nee, ik gooide.
HS: Jij gooide met een stoel? Was het een bureaustoel, zo’n zware?
PFT: Nou, het was bij café Schiller, want het was een redactievergadering die begon na het derde halve liter bier geloof ik zo’n beetje toen, in die tijd. En in de redactie zat onder andere Ilja Pfeijffer en daar had ik eigenlijk wel een beetje ergernissen over om het maar diplomatiek uit te drukken.
HS: Hij werkte op je zenuwen. Je kon er niet tegen. Je werd er agressief van hem.
PFT: Toen dacht ik: al dat bier van hem en die argumentatie werkt nu niet meer, ik moet nu naar andere middelen grijpen. Ik heb spontaan zo’n stoel opgetild, maar die zijn loeizwaar, dat is jugendstil of art deco of iets dergelijks, het leek wel vastgeschroefd, maar goed, ik heb hem toch in zijn richting kunnen werpen. Dat heb ik mogen onthullen toen.
HS: Was ie raak?
PFT: Nee! Helaas niet. Nee, dat zei ik nog: want als het raak was geweest, dan had dat ons heel wat bladzijden bespaard en aanstellerij vanuit Genua. Dat is helaas mislukt.